Despre noi

Despre experienta noastra

Avem peste 10 ani de experienta in domeniul amenajarilor de spatii verzi, cu un portofoliu impresionant de 285 lucrari la care am luat parte. Impartasim alaturi de clientii nostri experiente unice pentru a duce la bun sfarsit fiecare lucrare.

Experienta

10 ani de experienta

Portofoliu

Peste 250 de clienti multumiti

Timp executie

15 zile lucratoare

Acreditari

Premiati de revista Design Magazin

De ce noi?

Suntem o echipa cu 10 ani de experienta harnica si dornica de a satisface la maximum toti clientii si partenerii nostri prin finalizarea la timp a fiecarei lucrari care ne sta in fata.

Experienta 100%
Ingrijire 80%
Ecologie 70%

Amenajari

Gradina de langa casa trebuie sa fie in concordanta cu specificul casei si cu dorintele proprietarilor. Respectand aceste dorinte va vom indruma spre ceea ce va doriti…

Mai Mult

Rulouri de gazon

Rulourile desfașurate se montează unul lângă altul, presând marginile una în alta ușor și se îmbina perfect, altfel vor aparea mici spații între ele în urmatoarele zile.

Mai Mult

Irigatii automatizate

Instalam sisteme de irigatii automatizate de cea mai inalta calitate. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti echipamentele potrivite nevoilor dumneavoastra.

Mai Mult

Dezapezire

Activitatea de dezapezire, prevenire si combatere a poleiului consta in curatarea si transportul zapezii de pe caile publice si mentinerea in functiune…
Mai Mult
600

Clienti Multumiti

150

Amenajari

200

Irigatii automatizate

250

Rulouri de gazon